Sunday, May 9, 2010

Blame Canada... eller Island

Eg e ikkje død. Bare aske-død. Eg har ingen unnskyldning t koffor eg ikkje har blogga, så eg velge å skylda det på island og asken deres. Alt aent e deiras feil, så de har sikkert ingenting i mot å ta på seg skylden for min bloggmangel i samme slengen. Eg merke me dette at me har komt t ein ny tidsepoke. På 1990-tallet va det inn å skylda på Canada (ja, du fekk vel me deg tiårets mest inflytelsesrike dokumentar aka "South Park the Movie"..?!). I vår tid, nå 2010 e d Island som telle.

Ellers e d lite e nytt her. Eremitt tilværelsen utsettes framdeles for forstyrrelser og intriger i form av tusselusser, edderkopper og katter. Katte"vennen" min snike framdeles rundt og vil inn. Eg har sagt t han at eg ikkje får lov å ha husdyr. Han tror ikkje på meg, og annklage meg for rasisme fordi eg har hund. Eg prøvde å argumentere at hunden min e i askeformat, og at det derfor e lov. Men han syns ikkje at det va et godt argument. For ein katt! Til og med på nattetid luske han runt utenfor, klore på vinduene og mjaue. Når det bler mørkt e d vanskelig ¨å vite om katten e her eller ikkje. For å sleppa å reisa meg opp fra sofaen  har eg derfor begynt å ta bilder av vinduene med jevne mellomrom. På tirdag va det frustrerte fruer på tv, og det likke ikke herr katt. Eg fekk altså verr i fred:

I går derimot, så eg på Saturday Night Live. Dette elske herr katt, og eg fekk då selskap heile kvelden:



Eg bekymra meg når eg flytta ud for at heile heimen sko gå i oppløsning uden meg, og det frykte eg at det har gjort. Før va foreldrene mine veldig "anti-tyv". De hata alle tyver, all kriminalitet blei sett ned på og kriminelle va ikkje velkomne på vår eiendom. Nå derimot, har dette endra seg. Dette ser eg på som ein psykisk reaksjon på mitt fravær. Alle takle sorg ulikt, og mine foreldre takle det med å ønske kriminelle velkommen. Eg va hjemme å klippa plenen sist helg. Ingen va hjemma. Men i hagen fant eg et tydelig spor på mine foreldres "problem". De oppfordre tyvene til å komme å ta ting! Det blåse sånn i hagen vår at det e visse ting (som parasoll) som ikkje egne seg. I stedenfor å selge dette på finn.no, som alle andre normale mennesker, gir de det heller vekk til den som vil stjele det.. Bare se: bevis


så om du e tyv,. kriminell eller bare tenke på å bli det - ta turen innom foreldrenne mine og slå av ein prat. Då bler di nok veldig glae :)

3 comments:

Geir said...

Kult:) så du liker altså ikkje katten nei. Hadde ikkje eg heller gjort. Neste gang prøve du å finna eier av katten og sei at han må setta katten i bånd. Ellers risikere du å bli kasta ud :)

KARDIOJENTA said...

Tusen takk for oppklaring! Er i de baner jeg har tenkt selv, men når jeg leser kjernesunn familie sin vei til å bli sukkerfrie, så kutter jo de melkeprodukter også. Vet ikke helt om jeg klarer meg uten det! Er ikke allergisk, men hadde jo vært litt artig å teste ut i et par måneder hvordan virkning det har å leve uten sukker, gluten og melk:) Mulig jeg prøver det, men da må jeg sette meg mer inn i ting, og PLANLEGGE!

Beate :-) said...

PS: Lite protein i skyr! Derfor bedre med kesam ;-)